Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Events

« Alle Events

The bleach roadmap by Loredana Danese

mei 6 van 09:00 16:30

Hoe pak je een bleaching (in welke vorm dan ook) aan? Wat zijn de voor -en nadelen? Wanneer ga je weigeren om een behandeling uit te voeren? Hoe maak je een correcte prijs op en welke technieken ga je gebruiken?  Tijdens deze opleiding gaat Loredana dieper in op al deze thema’s. Goede adviezen geven je immers de juiste handvaten om correct om te gaan met de vragen van je klant en om als kapper zelfzekerder te zijn over de effectieve gekozen behandeling.

Tijdens de theorie komen verschillende technieken aan bod en krijg je tips waar je moet op letten. Kan je immers zo maar bleachen bij iedereen of niet? Tenslotte ga je zelf aan de slag op een oefenhoofd en pas je verschillende bleachingtechnieken toe om eventueel eventueel af te sluiten met een trendy directe kleur om deze dag leuk af te sluiten.

Het volgende komt aan bod:

  • Paintings
  • Highlights
  • Air touch highlights
  • adviesgesprekken
  • Bleaching do and don’ts

Praktische informatie
Prijs: €325,00 / kmo: €227,50 excl. btw (incl. oefenhoofd)
Duur: 9u tot 16u30
Benodigdheden: Schaar, kam, clipsen, borstels, föhn, watersproeier & stijltang. Verfmateriaal voorzien wij voor jullie. Standaard wordt er gekleurd met de kleuren van KIS. Indien je je eigen kleuringen wil meenemen kan dit natuurlijk ook.
Maximum aantal deelnemers: 12

Schrijf je in

Loading gif