Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Short hair cutting by Loredana Danese (VOLZET)

februari 26 van 09:00 16:30

Er werd lang gezegd dat een korte coupe enkel bij mensen met een ronde gelaatsvorm stond. Maar niets is minder waar. Mits de juiste aandachtspunten en technieken past een korte haircut wel degelijk bij iedereen. Zowel steile, krullige en golvende types kunnen er volledig voor gaan. Voldoende variaties van korte snitten onder de knie hebben is dan ook een groot voordeel voor elk salon. We laten scharen dansen en de magie van kort haar onthullen! Laat je inspireren en ontwikkel de vaardigheden om de meest trendy, korte snitten te creëren die momenteel de mode domineren.

Wat kan je verwachten?

  • Hands-on: Tijdens deze workshop gaan we direct aan de slag. Jij, je schaar en een wereld van korte haartrends om te verkennen.
  • Trendy snittechnieken: Krijg inzicht in de nieuwste snittechnieken voor kort haar. Leer hoe je de gewenste stijlen kunt perfectioneren en aanpassen aan de unieke kenmerken van jouw klanten.
  • Praktisch advies: Loredana staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en praktische tips te delen die jouw knipvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Praktische informatie
Prijs = €325,00 / kmo = €227,50 excl. btw (incl. oefenhoofd)
Duur = 9u tot 16u30
Benodigdheden = Schaar, effileerschaar, kam, clipsen, borstels, föhn, feather, watersproeier, stijl -en krultang.
Maximum aantal deelnemers = 12

Je kan je niet meer inschrijven voor deze cursus.