Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Hoofdhuidmassage by Mario Vanderseypen (VOLZET)

juni 4 van 09:00 16:00

Het wellness aspect wordt ook binnen de kapperswereld steeds belangrijker en kan een pluspunt zijn voor uw kapperszaak. Hoofdhuidmassage kan zo een extra dienst zijn waardoor de klanten zeer bewust voor uw kapperszaak kiezen. Klanten krijgen immers niet enkel de kans om er fantastisch uit te zien, maar ook om totaal relaxed in jouw salon te kunnen vertoeven.

Wat kan je verwachten?

  • Verschillende technieken: Tijdens deze workshop leren we zowel technieken aan voor op droog als nat haar. Je leert de technieken aan, maar jullie zijn ook model voor elkaar zodat jullie de technieken ook zelf aanvoelen.
  • Verhoogde klanttevredenheid: Een goede hoofdhuidmassage zorgt niet alleen voor ontspanning, maar kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van gezond haar. Tevreden klanten betekenen terugkerende klanten.
  • Extra inkomsten: Voeg een nieuwe dienst toe aan jouw salonmenu en verhoog jouw inkomsten. Klanten zijn bereid extra te betalen voor een verkwikkende hoofdhuidmassage.
  • Unieke verkoopositie: Onderscheid jezelf van de concurrentie door een totale wellnesservaring aan te bieden. Een goede hoofdhuidmassage wordt een handtekening van jouw salon.

Praktische informatie
Prijs = €325,00 / kmo = €227,50 excl. btw
Duur = 9u tot 16u
Voor deze opleiding moet je geen materiaal meenemen.
Maximum aantal deelnemers: 12

Je kan je niet meer inschrijven voor deze cursus.