Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

DIENSTEN

Onze diensten

Dankzij onze schitterende accommodatie is Update Academy ook een uniek centrum voor de organisatie van info-avonden, seminaries, vergaderingen, show, workshop of opleidingen.

KAPPERS

Update Academy zal op de eerste plaats een ontmoetingsplaats zijn voor kappers die up-to-date willen blijven en een topniveau nastreven als kapper. Update zal u laten genieten van een internationaal cursusaanbod in een omgeving die pure klasse uitstraalt.

SCHOLEN

Voor scholen stelt Update Academy met plezier de Education days voor. Wil je als school dus een speciale dag organiseren voor jouw leerlingen of jouw leerkrachtenteam mag je ons altijd contacteren. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn.

GROEPEN & BEDRIJVEN

Update Academy wil niet enkel oog hebben voor de kapperswereld. Daarom bieden werken wij ook graag activiteiten uit voor groepen of bedrijven. Contacteer Update Academy en wij werken samen met u een evenement uit om nooit te vergeten.

VERHUUR

Dankzij onze schitterende accommodatie is Update Academy ook een uniek centrum voor de organisatie van info-avonden, seminaries, vergaderingen, show, workshop of opleidingen. Wilt u het nuttige aan het aangename koppelen, neem dan gerust contact met ons op.