Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Modern men cutting by Joost Mulleman (look & learn)

oktober 16 van 19:00 22:00

De wereld van het heren knippen staat niet stil en we zien een mengelmoes aan stijlen. Hier moet je als salon op inspelen. Wees vooral niet bang om het roer eens een keer om te gooien. Laat je klant plaatsnemen en vraag niet of ze bijgeknipt moeten worden, maar stel eens een nieuwe look voor.

Hiervoor heb je wel voldoende inspiratie nodig. Joost, een visionair binnen het herenvak, combineert moderne technieken met typische barbertechnieken om unieke herensnitten te creëren. Joost haalt zijn inspiratie uit het straatbeeld, modeshows, tv-series, tijdschriften en zijn reizen. Tijdens deze look&learn zal hij zijn creatieve proces met jullie delen.

Wat gaan we zien?
• Moderne technieken vs classic barbering
• Stylingtechnieken
• Verschillende kniplijnen
• Contouren
• Tondeusetechnieken

Of je nu een ervaren kapper bent die zijn vaardigheden wil verfijnen of een beginner die zijn eerste stappen zet in herenkapsels, deze opleiding is geschikt voor iedereen die zijn horizon wil verbreden. Laat je inspireren door een meester in het vak, en verfijn je vaardigheden om herensnitten te creëren die de perfecte balans vinden tussen modern en klassiek.

Praktische informatie
Prijs: €130,00 / kmo: €91,00 excl. btw
Duur: 19u tot 22u

SONY DSC

Schrijf je in

Loading gif