Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Men hair in motion / Charlie Gray

november 28 van 09:00 november 29 van 09:00

Na 12 jaar in de haar- en mode-industrie, is Charlie uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende trainers in herenkapsels over de hele wereld met een formidabele reputatie en ongeëvenaarde ervaring voor de meesten. Door zijn unieke gevoel voor styling werkt Charlie ook in de mode industrie samen met topmerken zoals Vetements, Pretty Green en Represent Clothing. Verder werkt hij ook voor men fashion week en assisteert hij topstylisten tijdens grote modecampagnes. Charlie heeft nu zijn zinnen gezet op het koesteren van de volgende generatie stylisten en trainers door middel van zijn nieuw educatieconcept

Hair in motion

Deze opleiding is voor de doorgewinterde barber/herenkapper die zich wil laten inspireren door één van de grootste iconen binnen het herenvak. Charlie streeft er niet enkel naar om je als kapper haar beter te laten begrijpen, maar hij wil ook dat je er anders naar gaat kijken.

Tijdens deze 2-daagse deelt Charlie zijn manier van werken en laat hij enkele van zijn signature cuts de revue passeren. Maandag start hij met het uitleggen van zijn filosofie en manier van werken en presenteert hij een eerste look op model. Namiddag gaan jullie zelf aan de slag. Je hebt de keuze om te werken om een model of op oefenhoofd.
Dinsdag gaat Charlie meteen aan de slag en laat hij 2 looks zien op modellen. Namiddag ga je weer zelf aan de slag en heb je opnieuw de keuze om te werken op model of oefenhoofd. Indien je werkt op model vragen we dat je model aanwezig is om 13u.

Praktische informatie
Data = maandag 28 november & dinsdag 29 november
Prijs = €990,00 / kmo = €693,00 excl. btw
Duur = 9u00 tot 16u00
Benodigdheden = tondeuse incl. opzetstukken, schaar, effileerschaar, scheermes, knipkam, grove kam, flexibele kleine kam, fohn met mondstuk, borstels, nekborstel
Maximum aantal deelnemers = 12

Je kan je niet meer inschrijven voor deze cursus.