Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Katrina Kelly coloring / Katrina Kelly

april 26 van 09:00 16:00

Multi award winnares Katrina Kelly heeft reeds meer dan 23 jaar ervaring binnen het kappersvak. Ze is de trotse eigenares van haar salon Cut Social en academy KK education. Katrina is lesgeefster, color artist, salon eigenares, lid van het Joico design team en moeder van 2 kinderen. Ze heeft een visionaire kijk op kleurtechnieken en wil deze op een creatieve manier delen met anderen. Haar nadruk ligt dan ook op het creatief leren. In opleiding ligt voor haar de sleutel naar verandering en groei. Ze wordt overal geroemd voor haar rustige en geduldige aanpak waardoor ze mensen in haar eigen stijl kan laten groeien in expertise en vertrouwen.

Tijdens de workshop gaan we op zoek naar de wetenschappelijke basis van een goede balayage. We gaan dieper in op de wetenschap van het liften en het begrijpen van het haar om tot het gewenste resultaat te bekomen. Voormiddag zal Katrina deze kennis met jullie delen tijdens een demo. Namiddag gaan jullie zelf aan de slag. Tijdens de workshop werken we op een oefenhoofd.

Praktische informatie
Prijs = €420,00 / kmo = €294,00 excl. btw
Duur = 9u tot 16u
Benodigdheden = Schaar, kam, clipsen, borstels, föhn, watersproeier & stijltang. Kleurmateriaal voorzien wij voor jullie.
Maximum aantal deelnemers = 12

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan je niet meer inschrijven voor deze cursus.