Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Hoofdhuidspecialist level 3 / Goele Everts

mei 31 van 09:00 16:00

Steeds meer en meer mensen hebben last van (hoofd)huid- en haarproblemen. Dit gaat om meer dan 1 op de 5 Vlamingen. Iedere kapper krijgt daarom ook vrijwel dagelijks te maken met klanten die last hebben van een (hoofd)huidaandoening of haaruitval.

Extra dermatologische kennis is daarom een belangrijke meerwaarde, mede doordat u aandoeningen sneller kan herkennen en beter voorlichting hierover kan geven. Dat geeft aantoonbaar resultaat en u krijgt meer deskundigheid ten opzichte van uw collega’s.

Het doel van de opleiding ‘hoofdhuidspecialist’ is kennis en inzicht vergroten van haar- en hoofdhuidproblemen en de bijbehorende behandeling en om relevante voorlichting te kunnen geven aan klanten.

Dit geeft uw salon echt een meerwaarde. Tevens zorgt uw kennis voor meer happy clients, want voor een goed en onafhankelijk advies komen klanten terug. Zij merken dat u verstand van zaken heeft.

Deze workshop is zowel theoretisch als praktijkgericht. Je zet de laatste stap tot all-round hoofdhuidspecialist. Na deze opleiding ben je een volleerd hoofdhuidspecialist en kan je jouw salon onderscheiden van alle andere salons.

Praktische informatie
Prijs = €290,00 / kmo = €203,00 excl. btw
Duur = 9u tot 16u
Maximum aantal deelnemers = 6

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in

Join one other person

Loading gif