Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Hoofdhuidspecialist level 1 (2 dagen) / Goele Everts

april 5 van 09:00 april 12 van 09:00

Steeds meer en meer mensen hebben last van (hoofd)huid- en haarproblemen. Dit gaat om meer dan 1 op de 5 Vlamingen. Iedere kapper krijgt daarom ook vrijwel dagelijks te maken met klanten die last hebben van een (hoofd)huidaandoening of haaruitval.

Extra dermatologische kennis is daarom een belangrijke meerwaarde, mede doordat u aandoeningen sneller kan herkennen en beter voorlichting hierover kan geven. Dat geeft aantoonbaar resultaat en u krijgt meer deskundigheid ten opzichte van uw collega’s.

Het doel van de opleiding ‘hoofdhuidspecialist’ is kennis en inzicht vergroten van haar- en hoofdhuidproblemen en de bijbehorende behandeling en om relevante voorlichting te kunnen geven aan klanten.

Dit geeft uw salon echt een meerwaarde. Tevens zorgt uw kennis voor meer happy clients, want voor een goed en onafhankelijk advies komen klanten terug. Zij merken dat u verstand van zaken heeft.

Deze 2-daagse is zowel theoretisch als praktijkgericht. Je leert alles aan om jouw eerste stappen te zetten als hoofdhuidspecialist. Na deze opleiding ben je klaar om eventueel de opleiding hoofdhuidspecialist level 2 te volgen.

Praktische informatie
Data = dinsdag 5 april & dinsdag 12 april
Prijs = €590,00 / kmo = €413,00 excl. btw
Duur = 9u tot 16u
Maximum aantal deelnemers = 6

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan je niet meer inschrijven voor deze cursus.