Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Fashion looks by Geoganic

september 26 van 19:00 22:00

Tijdens deze unieke opleiding nemen Loredana & Thomas je mee in de dynamische wereld van fashion en kapsels. Leer hoe je de nieuwste trends van de catwalk vertaalt naar adembenemende looks in je eigen kapsalon. Met een authentieke twist zullen ze je inspireren met de trends die je dagelijks tegenkomt op Instagram en andere social media.

Wat kun je verwachten tijdens “Fashion Looks by Geoganic”? Een energieke avond vol waardevolle inzichten in combinatie met leuke salontechnieken. Loredana & Thomas delen hun diepgaande kennis en jarenlange ervaring om je te helpen je creativiteit te ontdekken en je eigen stempel te drukken op de kapperswereld.

Of je nu een ervaren kapper bent die op zoek is naar nieuwe inspiratie of een gedreven beginner die zijn/haar vaardigheden wil aanscherpen, deze opleiding is voor jou. Ontdek hoe je kunt opvallen in de branche en je klanten kunt betoveren met de meest trendy en gewilde kapsels.

Maak deel uit van deze onvergetelijke avond vol fashion, passie en grensverleggende technieken en zet een volgende stap richting succes.

Praktische informatie
Prijs: €150,00 / kmo: €105,00 excl. btw
Duur: 19u tot 22u

Schrijf je in

Loading gif