Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Essential Fading (3 avonden) / Tiziano Di Marco

november 8 van 19:00 november 22 van 19:00

De herenkapper of barbier heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Steeds vaker kiest de modebewuste man om naar een gespecialiseerde herenkapper te gaan en gaat hij voor een typische barberlook. Fades zijn hier niet vreemd aan. Deze fadingtechnieken zijn ook meer en meer terug te vinden in het moderne straatbeeld. Niet iedereen is immers op zoek naar de heel strak afgelijnde kapsels, maar willen een modieuze look met fades. Tiziano haalt zijn inspiratie uit het straatbeeld, modeshows, tv-series, tijdschriften en deelt deze graag met jullie. Vlotte, nonchalante
en trendy looks met fadingtechnieken? Dan moet je bij Tiziano zijn.

De lessen zullen als volgt ingedeeld worden:
• les 1: Pencil fade
• les 2: Marker fade
• les 3: Mohawk fade

Iedere deelnemer (max. 8) neemt voor elke les een eigen model mee. Lengte van het haar is niet zo belangrijk, maar wel iemand die aan de zijkanten kort wil gaan zodat jullie de fades kunnen inoefenen. Het eerste deel is in demo. Indien modellen aanwezig zijn vanaf 20u is dit voldoende (maar mogen natuurlijk al om 19u meekomen).

Praktische informatie
Data = dinsdag 8 november, dinsdag 15 november & dinsdag 22 november
Prijs = €450,00 / kmo = €315,00 excl. btw
Duur = 19u tot 22u
Benodigdheden = Schaar, effileerschaar, kam, denman borstel, tondeuse (gewoon + detailtondeuse), (open) scheermes, föhn.
Maximum aantal deelnemers = 6

Je kan je niet meer inschrijven voor deze cursus.