Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Connect your creativity / Kil & Sant

oktober 18 van 09:00 16:00

Creativity is just connecting things…

Creativiteit bestaat uit dingen met elkaar verbinden: ‘dots’. Wanneer je echte creatievelingen vraagt hoe ze dingen doen of hoe ze op een idee gekomen zijn, is het antwoord steevast dat ze iets zagen en daardoor geïnspireerd raakte. Ze waren in staat opgedane ervaringen en inspiraties met elkaar te verbinden.

Tijdens deze dag ontwaken Kil & Sant jullie creativiteit en laten we deze spreken door connectie te leggen tussen deze zogeheten ‘dots’. Van inspiraties, concepten, storytelling tot het uitwerken van jouw eigen creatie tijdens een hands-on kniptraining. Het belooft een explosie van creativiteit te worden. Jouw creativiteit.

Deze out of the box training kan door iedereen gevolgd worden. Dus zowel voor kappers die voor het eerst een opleiding van Kil & Sant willen volgen alsook deelnemers van vorige opleidingen of kappers die mee naar Amsterdam zijn geweest.

Praktische informatie
Prijs = €400,00 / KMO €280,00 excl. btw (incl. oefenhoofd)
Duur = 9u tot 16u
Benodigdheden = Schaar, effileerschaar, kam, clipsen, borstels, föhn, watersproeier, stijl -en krultang, telefoon met camera, een grote dosis aan inspiratie en een glimlach!
Maximum aantal deelnemers = 12

Schrijf je in

Join one other person

Loading gif