Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Braids & boho essential up-do’s / Soraya Bloemendal

september 5 van 09:00 16:00

De wereld van het opsteken heeft geen geheimen meer voor Soraya. Tijdens deze workshop leer je dan ook de nieuwste trends op gebied van lang haar. Opvallende, indrukwekkende kapsels, de coupe du jour of juist de nieuwste technieken van bijvoorbeeld het vlechten. Soraya neemt jullie stap voor stap mee om de mooiste creaties te kunnen realiseren. Om dit nog makkelijker te maken, heeft Soraya het afgelopen jaar hard gewerkt aan een prachtig boek. Jarenlange ervaring en de nieuwste haartrends zijn gebundeld in dit boek vol inspiratie. De kapsels zijn enorm gevarieerd: van vlechttechnieken tot bruidskapsels en van bun tot ponytail.

Het volgende komt aan bod:
• High pony
• Buns & bowties
• Preppen met verschillende tools en producten
• Houdbaarheid en volume creëren
• Structuren maken
• Werken met accessoires

Deze opleiding is geschikt voor kappers met een basis niveau opsteken.

Uniek aanbod: Schrijf je in voor deze opleiding en krijg het boek Braids & Boho gratis om thuis nog eindeloos verder te oefenen. Bij elk kapsel staan duidelijke foto’s en een instructie waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit kapsel met gemak creëert. Ook vind je er verschillende QR-codes naar filmpjes met handvatten en tips voor deze kapsels.

Praktische informatie
Prijs = €280,00 / kmo = €196,00 excl. btw
Duur = 9u tot 16u
Benodigdheden = Styling Kam, borstels, puntkam, vorkkam, clipsen, schuifspelden open en gesloten, rekkertjes met haakjes, haarnetjes, haarspray, föhn, stijltang & krultang
Maximum aantal deelnemers = 12

Je kan je niet meer inschrijven voor deze cursus.