Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Alan Beak barbering / Alan Beak

februari 22 van 09:00 16:00

CREATIVITEIT vs STRUCTUUR

Begrijp wat je doet. Kapper zijn is meer dan enkel knippen. Alan leert hoe je prachtige, hedendaagse looks kan bekomen met behoud van traditionele technieken.

Creatief zijn is wat we doen… structuur is hoe we het doen!

Alan heeft alle aspecten van het knippen gecombineerd tot een eigen stijl. Hij gaat steeds voor creativiteit binnen het kappersvak en is niet bang om dingen anders te doen. Hij deelt deze kennis graag met jullie op een gestructureerde manier zodat je het goed begrijpt en zijn vaardigheden in een mum van tijd kan overnemen door samen met hem aan de slag te gaan. Met zijn ervaring, innovatieve blik en het mixen van stijlen ga je jouw skills aanscherpen en je vertrouwen een duw in de rug geven. Voor deze opleiding moet er een model voorzien worden voor het namiddaggedeelte.

Alan komt uit Manchester en heeft ondertussen 20 jaar ervaring in de haarindustrie. Sinds 2014 is zijn aanwezigheid in de kapperswereld onmiskenbaar en één van de grootste in het Verenigd Koninkrijk. Alan is opgeleid bij zowel traditionele Italiaanse kappers als in damessalons en Afro-Caribische salons. Deze unieke mix van stijlen maakt van Alan een all-round kapper met een unieke kijk op het herenvak.
Door uit te blinken in zijn fading werk in combinatie met een uitgebreid scala aan stylingtechnieken heeft Alan bekendheid gekregen over de hele wereld. Alan reist dan ook de hele wereld rond om zijn kijk op zowel hedendaagse als traditionele technieken met iedereen te delen. Zijn frisse en nieuwe benadering van het barberen heeft hem al gebracht tot headliner van verschillende gerenommeerde shows en aandacht in tijdschriften over heel de wereld. Mis dus zeker deze kans niet om Alan voor het eerst in België aan het werk te zien.

Praktische informatie
Prijs = €420,00 / kmo = €294,00 excl. btw
Duur = 9u tot 16u
Benodigdheden = tondeuse incl. opzetstukken, schaar, effileerschaar, scheermes, knipkam, grove kam, flexibele kleine kam, fohn met mondstuk, borstels, nekborstel
Maximum aantal deelnemers = 12

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan je niet meer inschrijven voor deze cursus.